Five elements masaže

Uplovite u svet naših brendiranih masaža, pažljivo osmišljenih od strane naših visokostručnih terapeuta da zadovolje sva Vaša čula. Doživite masažu na vodenom krevetu i uživajte u tretmanu vulkanskim kamenjem, masažama koje se izvode uljima aromatičnih biljaka i egzotičnih aroma poput limete, lavande, kedra, paculija i još mnogo drugih kao i organskim kokosovim uljem ili najkvalitetnijom čokoladom i shea puterom.

Masaža čokoladom

Masaža se preporučuje za sve nervne i mišićne napetosti u cilju postizanja potpunog opuštanja. Čokolada izazivač lučenja endorfina-hormona sreće u kombinaciji sa Shea buterom je pravi eliksir za kožu i sva čula. Čist hedonizam.

Masaža svećama

Masaža je apsolutni hit za one koji vole jači pritisak ali žele i negu za svoju kožu. Masažu obuhvata i masažu stopala i ima benefit za kožu iz sveće koja je mešavina Shea butera i prirodnih mineralnih i esencijalnih ulja božanstvenog mirisa i kvaliteta .

Masaža medom i bademom

Ovaj vrhunski spa tretman objedinjuje tri stvari u jednom. Prijatan piling kože celog tela česticama mrvljenog badema,masaža celog tela blagim ali energičnim pokretima u cilju podizanja tonusa i pakovanje celog tela u cilju hidratacije i ishrane kože medom. Za vreme pakovanja se radi masaža lica i vrata .Miris koji budi vaša čula ,osećaj glatkoće i efekat svile na vašoj koži su nezaboravni.

Refleksologija

je drevna veština koja se temelji na masaži refleksnih tačaka na stopalima i rukama, koje su povezane s određenim organima, a sve u cilju poboljšanja njihovih funkcija. Refleksoterapiju eteričnim uljima možemo koristiti za opuštanje, poboljšanje cirkulacije i koncentracije, podizanje opšteg tonusa i revitalizacije tela, te za smanjenje nervne napetosti i agresije, otklanjanje hroničnog umora.

Havajska Lomi-lomi masaža

Drevna masaža sa Havaja poznata kao Lomi-Lomi bazira se na dugim i neprekidnim pokretima podlaktica, harmonično i u ritmu muzike i disanja. Time se pokreće sistem telesne energije ali i uma i duše. Ova masaža poznata je još i kao 'ruke ljubavi' i oslobodiće Vas svakodnevnog nagomilavanog stresa. Utiče na koncentraciju i emocionalne blokade.Radi se na vodenom krevetu uz ljuljuškanje i svetlosnu terapiju.

Sportska Masaža

Obuhvata specijalne zahvate koji imaju za cilj bržu i potpuniju pripremu sportiste za treninge, intenziviranje i produžavanje vremena samog treninga i povećanja sportske moći. Masaža omogućava i brže i potpunije odstranjivanje svih nepoželjnih ili štetnih posledica zbog pojačane fizičke aktivnosti. Ovakva masaža je neophodna kod svih sportista i rekreativaca ,kao i ljudima izloženih velikom zamoru i stresu.

Hot stone

Toplo vulkansko kamenje postavlja se na energetske tačke tela. Tretman se zasniva na korišćenju geomagnetnih svojstava vulkanskog kamenja i njegove energije. Toplota koju prenosi vulkansko kamenje topi napetost u mišićima i omogućuje terapeutu da tretira dubinke mišiće bez korišćenja jakog pritiska. Idealna za osobe koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja.

Indian skalp

Ova masaža pomaže stimulaciju nerava i krvnih sudova koji su nalaze odmah ispod kože skalpa, dok istovremeno umiruje napete mišiće po vratu i glavi. Masiranjem skalpa se stimuliše proizvodnja određenih blagotvornih jedinjenja u telu, kao što su endorfini i serotonin, koji donose dobro raspoloženje, eliminišu napetost i omogućavaju vam da se zaista opuste.

Kraljevska masaža

Jednostavno rečeno, ne postoji bolje. .To je kao da vas Lakšmi, boginja bogatstva i lepote koja ima četiri ruke lično masira i pruža vam neverovatno iskustvo oslobađanja od tenzije, duboke relaksacije i povratka vašeg mentalnog i spiritualnog sjaja. Izuzetno opuštajućeg efekta, jer se svakom delu tela posvećuje dvostruko više pažnje u odnosu na klasičnu masažu. Dva terapeuta rade sinhronizovano kako bi vaš osećaj bio vrhunski.

Put oko sveta

Ovo nenadmašno relaksaciono iskustvo povezuje različite kulture, preplićući tehnike švedske, havajske i shiatsu masaže I kineske refleksologije. Kombinacija najdelotvornijih elemenata raznorodnih masažnih stilova je među najtraženijim tretmanima zato što omogućava neprevaziđeno opuštanje za sve mišiće i dovodi u alfa stanje relaksacije. Ovaj kraljevski tretman se završava refleksologijom stopala, kao simboličnim krajem putovanja kroz svet opuštanja i uživanja.

Ponuda meseca

Gift vaučeri i aktuelna ponuda

Samo za Vas i Vaše najdraže imate mogućnost kreiranja poklon vaučera po Vašoj želji kao i tretmane specijalno dizajnirane od strane naših terapeuta uz specijalne cene.

Više informacija

VRH

Gift vaučeri

Naš GIFT Vaučer Vam omogućava da na vrlo originalan i jednostavan način obradujete Vama dragu osobu, prijatelja ili poslovnog partnera.

Iznos Gift Vaučera možete sami odrediti, kao i sadržaj Vaučera tj. koji tretman ili kombinaciju tretmana želite. Rado ćemo Vam pomoći u kreiranju poklona, ukoliko Vam to bude bilo potrebno.

GIFT Vaučere možete naručiti putem naseg veb sajta ili telefonom. Možete platiti preko računa (za firme), zatim jednostavno kupiti kod nas gotovinom ili kreditnom karticom.

Preuzeti možete lično kod nas a zatim ga pokloniti Vama dragoj osobi ili poslovnom partneru. Takodje mi za Vas možemo poslati na adresu osobe kojoj želite da ga poklonite.

POKLON Vaučer u vrednosti  1000,2000,5000,10 000 RSD mozete vrlo lako naručiti i online preko Ticket Vision-a
Ticket Vision