Thalgo - poverenje na osnovu efikasnosti


Francuski kozmetički brend Thalgo je jedan od najpoznatijih i cenjeni profesionalnih kozmetičkih brendova na svetu. To je inicijator holističke filozofije i brojnih patenata revoluciju profesionalnu kozmetiku tržište. Preko 50 godina iskustva ", široka ponuda i tretman algama primerci najvišeg kvaliteta učinili svetski lider u oblasti banjskog i Talasoterapija.


Thalgo je logo je korišćen od strane najprestižnijih hotela, uključujući: Burj-Al.-arapske kule u Dubaiju, Le Meridien Limassol na Kipru; Blue Palace na Kritu, orijentalni Bangkok u Tajlandu, Villa Thalgo u Australiji.


...

Hidra Marin 24h krema

Održava vlažnost 24h i blistav sjaj kože. Bogata, luksuzna tekstura za normalnu i suvu kožu. Koža je sjajna, vraćena je prirodna mekoća i blistavost tena.

...

Regenerativna krema

Za muškarca koji želi očuvanje mladalačke kože i dinamičnost.Pravo oružje u borbi protiv znakova starenja.Energična struktura ove kreme čini kožu regenerisanom i osveženom.

...

Hijaluron krema

Izvanredna formula fine i prijatne teksture koja produžava mladalački izraz kože. Fine linije su uglađene i redukovane.

Ponuda meseca

Gift vaučeri i aktuelna ponuda

Samo za Vas i Vaše najdraže imate mogućnost kreiranja poklon vaučera po Vašoj želji kao i tretmane specijalno dizajnirane od strane naših terapeuta uz specijalne cene.

Više informacija

VRH

Gift vaučeri

Naš GIFT Vaučer Vam omogućava da na vrlo originalan i jednostavan način obradujete Vama dragu osobu, prijatelja ili poslovnog partnera.

Iznos Gift Vaučera možete sami odrediti, kao i sadržaj Vaučera tj. koji tretman ili kombinaciju tretmana želite. Rado ćemo Vam pomoći u kreiranju poklona, ukoliko Vam to bude bilo potrebno.

GIFT Vaučere možete naručiti putem naseg veb sajta ili telefonom. Možete platiti preko računa (za firme), zatim jednostavno kupiti kod nas gotovinom ili kreditnom karticom.

Preuzeti možete lično kod nas a zatim ga pokloniti Vama dragoj osobi ili poslovnom partneru. Takodje mi za Vas možemo poslati na adresu osobe kojoj želite da ga poklonite.

POKLON Vaučer u vrednosti  1000,2000,5000,10 000 RSD mozete vrlo lako naručiti i online preko Ticket Vision-a
Ticket Vision