Manikir, pedikir, depilacija


Koža je ogledalo naših godina, ako je suva i puca onda je izgubila svoju funkciju. Zen SPA pedikir je idealno rešenje za povratak funkcije koše stopala. SPA manikir kolekcija je idealno rešenje za regeneraciju i revitalizaciju kože ruku i noktiju.

Izdvajamo iz naše ponude

...

Depilacija

Depilacija različitih regija hladnim voskom zavisno od Vaše potrebe,kao i sitne korekcije

...

Manikir

Idealno rešenje za savršeno negovane ruke. Spa Manikir kolekcija je spoj savršenog manikira i pakovanja saka serumom i buterom kao i masažom. Uz veliki izbor OPI lakova.

...

Pedikir

Za savršen osećaj svile na Vašoj koži. Zen Spa pedikir je oplemenjen pilingom, maskom i masažom iz OPI kolekcija sa savršeno nalakiranim noktima.

Ponuda meseca

Gift vaučeri i aktuelna ponuda

Samo za Vas i Vaše najdraže imate mogućnost kreiranja poklon vaučera po Vašoj želji kao i tretmane specijalno dizajnirane od strane naših terapeuta uz specijalne cene.

Više informacija

VRH

Gift vaučeri

Naš GIFT Vaučer Vam omogućava da na vrlo originalan i jednostavan način obradujete Vama dragu osobu, prijatelja ili poslovnog partnera.

Iznos Gift Vaučera možete sami odrediti, kao i sadržaj Vaučera tj. koji tretman ili kombinaciju tretmana želite. Rado ćemo Vam pomoći u kreiranju poklona, ukoliko Vam to bude bilo potrebno.

GIFT Vaučere možete naručiti putem naseg veb sajta ili telefonom. Možete platiti preko računa (za firme), zatim jednostavno kupiti kod nas gotovinom ili kreditnom karticom.

Preuzeti možete lično kod nas a zatim ga pokloniti Vama dragoj osobi ili poslovnom partneru. Takodje mi za Vas možemo poslati na adresu osobe kojoj želite da ga poklonite.

POKLON Vaučer u vrednosti  1000,2000,5000,10 000 RSD mozete vrlo lako naručiti i online preko Ticket Vision-a
Ticket Vision