Profesionalni tim
strukovnih fizioterapeuta i kozmetičara sa internacionalnim iskustvom.

Five Elements Spa & Beauty je vrhunski wellnes i spa centar koji u Beograd donosi uslugu svetskog ranga, u ambijentu pažljivo osmišljenom tako da Vam obezbedi opuštanje za celo telo i uživanje za sva čula, putem nekog od preko 50 tretmana koji spajaju vekovnu istočnjačku tradiciju sa savremenom tehnologijom, u rukama iskusnih eksperata za masažu, kozmetiku i estetsku terapiju kakvima se mogu pohvaliti samo najbolji spa centri u Srbiji.


Filozofija koja stoji iza teorije o Pet elemenata i njihovog korišćenja u terapeutske svrhe jeste da je sve na zemlji, pa i ljudsko telo, nastalo kombinacijom ovih elemenata. U Five elements Beauty & Spa centru, vodeći se filozofijom o pet elemenata kroz sobe zemlje, vatre, vazduha, vode i etra, pomoću Five Elements masaža i rituala, uvodimo Vas u šesti element koji simbolizuje ravnotežu i potpunu harmoniju duha i tela.

Royal VIP

Five elements VIP

Omiljeni prostor nasih najzahtevnijih gostiju. Za prave sladokusce I hedoniste.

Five Elements

Soba FIVE ELEMENTS ili Royal VIP apartman je privatna soba sa sopstvenim đakuzijem, IR saunom, zasebnom tuš kabinom, duplim madracem na kome se radi Thai masaža i još dva terapeutska stola za tretmane lica i tela po želji klijenata. U njoj se najčešce izvode i naši Thalgo-vi rituali i masaže u paru. Soba označava prostor, misli, ljubav i energiju koju oseti svako ko zakorači u ovaj čarobni spa svet. On sadrži potpuno uravnoteženu energiju: Etar kao primarni izvor energije koji stvara i pokreće ostale elemente Zemlju, Vazduh, Vatru i Vodu.

Akasha Etar

Soba ETRA ili "Akasha VIP room" je privatna soba sa sopstvenim đakuzijem i parnim kupatilom u kojoj se radi i Thai masaža. Ova soba je često izbor klijenata kada su u pitanju poklon vaučeri. Iznajmljuje se klijentima na 60 ili 120 minuta bez masaže, ili na 90 minuta sa uključenom Thai masažom. Element Etra je neka vrsta super-elementa: vezivna snaga između ostalih elemenata. Etar je peti element, koji povezuje i teče kroz materiju, a takođe je prisutan i u našim telima.

Prithvi Zemlja

Soba ZEMLJE predstavlja miran kozmetički kutak gde će Vam preporučiti stručni tim Five Elements Spa & Beauty, osim uobičajenih tretmana nege lica i tela, preporučuje jedinstvene tretmane francuske kozmetičke kuće Thalgo, svetskog lidera u oblasti prirodne kozmetike. Osnovni temelj svih elemenata je Zemlja. Zemlja je element stabilnosti, temelja i tela, Zemlja je carstvo mudrosti, znanja, snage, rasta i prosperiteta. Zemlja je ona na kojoj se odvija naš život i samo srce života. Naša soba Zemlje rezervisana je za lepotu.

Jalam Voda

Soba VODE u Five Elements Spa & Beauty, rezervisana je za havajsku "lomi-lomi" masažu, relaksacionu masažu koja se radi u ritmu "lomi-lomi" havajske tradicionalne muzike na vodenom krevetu koji je topao i menja boje, a i specifična je sama tehnika, jer postoje tri pokreta kojim se koristi podlaktica, a klijent sve vreme ima osećaj kao da pluta na vodi. Voda je potreba bez koje nema života. Jedino zemlja i voda mogu izroditi život. Veličina vode je takva da se duhovna regeneracija ne može uraditi bez nje.

Agni Vatra

Soba VATRE kao izvora života,sredista energije i svega pokretačkog u nama i izvor radosti i entuzijazma je rezervisana za sve toplotne procedure tj. tretmane tela i masaže kao npr. Masaža toplim vulkanskim kamenjem,masaža toplom čokoladom itd.
Vaya Vazduh

Soba VAZDUHA je prijatan prostor gde se gosti mogu opustiti i prepustiti čarima Spa manikira i Zen pedikira i uživati u mirisima vrhunskih krema,maski i pakovanja za vaše šake i stopala vrhunskog brenda Opi, trenutno najboljeg u ovoj oblasti.
Five Elements Spa
Five Elements Spa
Five Elements Spa
Five Elements Spa

Ponuda meseca

Gift vaučeri i aktuelna ponuda

Samo za Vas i Vaše najdraže imate mogućnost kreiranja poklon vaučera po Vašoj želji kao i tretmane specijalno dizajnirane od strane naših terapeuta uz specijalne cene.

Više informacija

VRH

Gift vaučeri

Naš GIFT Vaučer Vam omogućava da na vrlo originalan i jednostavan način obradujete Vama dragu osobu, prijatelja ili poslovnog partnera.

Iznos Gift Vaučera možete sami odrediti, kao i sadržaj Vaučera tj. koji tretman ili kombinaciju tretmana želite. Rado ćemo Vam pomoći u kreiranju poklona, ukoliko Vam to bude bilo potrebno.

GIFT Vaučere možete naručiti putem naseg veb sajta ili telefonom. Možete platiti preko računa (za firme), zatim jednostavno kupiti kod nas gotovinom ili kreditnom karticom.

Preuzeti možete lično kod nas a zatim ga pokloniti Vama dragoj osobi ili poslovnom partneru. Takodje mi za Vas možemo poslati na adresu osobe kojoj želite da ga poklonite.

POKLON Vaučer u vrednosti  1000,2000,5000,10 000 RSD mozete vrlo lako naručiti i online preko Ticket Vision-a
Ticket Vision