Tretmani lica

Obuhvataju širok spektar tretmana namenjenih svim tipovima kože kao i svim životnim dobima.Thalgo,visokokvalitetni francuski brend čija kozmetika je bez parabena, mineralnih ulja,propilen glikola, bez sirovina životinjskog porekla (osim pčelinjeg voska), bez snažnih koloranasa i bez silikona, obuhvata liniju za čišćenje, hidrataciju ,anti-ageing ,izbeljivanje ,tretmane za muškarce kao i tretmane za predeo oko očiju.

Izdvajamo iz naše ponude

Potpuno prirodno! Nešto na osnovu čega su svi naši korisnici postali naši najverniji klijenti.

...

Hyaluronic

Linija sa hijaluronom je namenjena ublažavanju istaknutih bora.Aktivni sastojci:Hijaluronska kiselina, poznata i kao hijaluron, nalazi se u ljudskom telu, uglavnom u vezivnom tkivu i zglobovima. U pitanju je polimerni molekul šećera čija je najvažnija karakteristika sposobnost da vezuje vodu. Zahvaljujući tome, hijaluronska kiselina se smatra čudesnim oružjem u borbi protiv starenja kože.Kreme sadrže cvetne i voćne note.

...

Čišćenje

Pre pristupa svakom tretmanu kožu je neophodno očistiti ,ispilingovati i vratiti joj vitalnost da bi aktivni sastojci iz tretmana delovali dubinski na kožu. Takođe se preparati za čišćenje i revitalizaciju kože preporučuju za produženu kućnu negu da bi zajedničkim dejstvom sa serumima i kremama doveli do najboljih rezultata.

...

Hidratacija

Za dehidriranu kožu bez sjaja. Za sve tipove kože.Sveobuhvatni tretman koji vraća optimalnu hidrataciju i dubinski obnavlja kožu čineći je mekom i svilenkastom. Popunjava sitne bore i čini ten blistavo sjajnim. Koža je osvežena iznutra.Aktivni sastojci:Kreme iz linije za hidrataciju sadrže isprepletane note čaja sa svežim cvetovima jasmina i ruže.

Ponuda meseca

Gift vaučeri i aktuelna ponuda

Samo za Vas i Vaše najdraže imate mogućnost kreiranja poklon vaučera po Vašoj želji kao i tretmane specijalno dizajnirane od strane naših terapeuta uz specijalne cene.

Više informacija

VRH

Gift vaučeri

Naš GIFT Vaučer Vam omogućava da na vrlo originalan i jednostavan način obradujete Vama dragu osobu, prijatelja ili poslovnog partnera.

Iznos Gift Vaučera možete sami odrediti, kao i sadržaj Vaučera tj. koji tretman ili kombinaciju tretmana želite. Rado ćemo Vam pomoći u kreiranju poklona, ukoliko Vam to bude bilo potrebno.

GIFT Vaučere možete naručiti putem naseg veb sajta ili telefonom. Možete platiti preko računa (za firme), zatim jednostavno kupiti kod nas gotovinom ili kreditnom karticom.

Preuzeti možete lično kod nas a zatim ga pokloniti Vama dragoj osobi ili poslovnom partneru. Takodje mi za Vas možemo poslati na adresu osobe kojoj želite da ga poklonite.

POKLON Vaučer u vrednosti  1000,2000,5000,10 000 RSD mozete vrlo lako naručiti i online preko Ticket Vision-a
Ticket Vision