Tretmani tela i rituali


U Five Elements Beauty & Spa centru, vodeći se filozofijom o pet elemenata kroz sobe Zemlje, Vatre, Vazduha, Vode i Etra ,pomoću Five Elements ritual ,uvodimo Vas u šesti element koji simbolizuje ravnotežu i potpunu harmoniju duha i tela.

...

Polinezija ritual

Apsolutna relaksacija sa ostrva Polinezije. Ovaj Thalgo spa ritual inspirisan je lepotom Polinezanskih ostrva, lepotom Ma’Ohi žena, lepotom ekstrakata cveća i voća kao i tradicionalnom polinezanskom masažom Lomi-Lomi. Proizvodi za negu kože su najpravljeni od najfinijih ekstrakata cveća i voća sa ostrva kao i od algi iz Pacifika.

...

Indoceane ritual

Jedinstveni spoj Mediteranske, Indijske i Kineske filozofije. Ovaj ritual je putovanje na daleki Istok ,Indijski okean. Savršeni antistres tretman za dušu i telo koji će Vas potpuno revitalizovati.

...

Pakovanje algama

Medicinski patent koji zahvaljujući visokoj koncentraciji joda dokazano pomaže u procesima detoksikacije ,drenaže i sagorevanja masnog tkiva kao i remineralizaciji i poboljšanju opšteg stanja organizma. Vraća se zdravlje i vitalnost kroz infuziju mikroelemenata i vitamina.

...

Piling kože algama

Tretman koji sa površinskog sloja kože - epidermisa uklanja ostarele i mrtve ćelije.Tako sprečavamo njihovo nagomilavanje na površini, poboljšava se disanje kože, a samim tim se i olakšava apsorpcija lekovitih sastojaka iz raznih preparata koje nanosimo na njenu površinu. Ukoliko se redovno i pravilno radi, piling čisti, hidrira i daje koži svežiji izgled, čineći je mekšom i glatkom.

...

Frigi Thalgo

Intenzivni anti - celulit tretman koji podstiče eliminaciju toksina i viška tečnosti. Veoma je efikasan i kod tretiranja umornih, teških nogu. Preporučuje se kontinuirani tretman od 3 - 12 seansi u ritmu 2 tretmana nedeljno

Ponuda meseca

Gift vaučeri i aktuelna ponuda

Samo za Vas i Vaše najdraže imate mogućnost kreiranja poklon vaučera po Vašoj želji kao i tretmane specijalno dizajnirane od strane naših terapeuta uz specijalne cene.

Više informacija

VRH

Gift vaučeri

Naš GIFT Vaučer Vam omogućava da na vrlo originalan i jednostavan način obradujete Vama dragu osobu, prijatelja ili poslovnog partnera.

Iznos Gift Vaučera možete sami odrediti, kao i sadržaj Vaučera tj. koji tretman ili kombinaciju tretmana želite. Rado ćemo Vam pomoći u kreiranju poklona, ukoliko Vam to bude bilo potrebno.

GIFT Vaučere možete naručiti putem naseg veb sajta ili telefonom. Možete platiti preko računa (za firme), zatim jednostavno kupiti kod nas gotovinom ili kreditnom karticom.

Preuzeti možete lično kod nas a zatim ga pokloniti Vama dragoj osobi ili poslovnom partneru. Takodje mi za Vas možemo poslati na adresu osobe kojoj želite da ga poklonite.

POKLON Vaučer u vrednosti  1000,2000,5000,10 000 RSD mozete vrlo lako naručiti i online preko Eventim-a
Eventim